Mijn Blog
Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Tijd in de kaarten
Kaarten zijn van karton...
Roodborstje
Kerstgedicht
Gedicht voor dierenvrienden

Categorie├źn

Activiteiten
Beschouwingen
Gedichten
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Beschouwingen

Kaarten zijn van karton...


Een goed consult met behulp van het Lenormand kaartleggen houdt veel meer in dan alleen het vertellen van de betekenis van de kaartjes die voor je op tafel liggen.
De betekenis van de kaarten is zeker te vinden in één van de vele boeken die hierover geschreven zijn en ook op het internet is hier genoeg over te vinden.
Maar de kaarten zijn voor de intuïtief werkende kaartlegger(ster) eerder een handvat en hij of zij combineert het leggen van de kaarten met door helderziende of helder wetende gaven verkregen informatie.

Roodborstje

Buurman biedt aan de straatkant van mijn wat overdadige voortuin mee te snoeien. Heel lief, dank je wel buurman.
Ik blijf achter met een enorme berg snoeiafval en begin het losse spul in grote zakken te proppen. De grote takken moeten gebundeld worden voor de vuilophaaldienst en ik begin het behoorlijk zat te worden. Ik houd van tuinieren, maar niet van dit soort klussen.
Plotseling vliegt er een roodborstje mijn tuin in en gaat op de rand van één van de gevulde zakken zitten. Het kijkt belangstellend wat ik aan het doen ben en blijft rustig zitten.

Shoppen in para-land

Tja het is zo verleidelijk en ook zo snel gebeurd...
Je hebt zojuist een consult gekregen bij een consulent op een spirituele hulplijn of bijvoorbeeld op een para-beurs.
Je kunt bijzonder tevreden zijn met de antwoorden die je hebt gekregen, zo tevreden dat je ze heel graag nogmaals zou willen horen.
Het is dan snel gebeurd om een andere consulent te bellen of aan een ander tafeltje aan te schuiven.
Of je hebt juist niet helemaal de antwoorden gekregen die jou blij zouden maken, en je besluit dan om je heil nog even ergens anders te zoeken.