Mijn Blog
Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Tijd in de kaarten
Kaarten zijn van karton...
Roodborstje
Kerstgedicht
Gedicht voor dierenvrienden

Categorieën

Activiteiten
Beschouwingen
Gedichten
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Activiteiten

Tijd in de kaarten

Tijd bestaat “Boven” niet. 
Kaarten kunnen in de meeste leggingen in het verleden, het heden of de toekomst liggen, lijkt dus simpel, maar dan nog lukt het niet altijd om nauwkeurig aan te geven in welk tijdsbestek iets al of niet gaat gebeuren. Tijden kunnen in elkaar overlopen, soms zie je in het heden nog een echo uit het verleden liggen omdat het een gebeurtenis betreft die heel belangrijk was voor de persoon voor wie je legt, of hij of zij loopt hier nog erg mee bezig. Gebeurtenissen die in de toekomst liggen kunnen soms ook eerder of veel later plaatsvinden dan de kaarten aangeven, hoe kan dit nu?

He is just not that into you...

Een kleutermeisje dat tijdens het spelen wordt geplaagd door een jongetje, krijgt van haar moeder de uitleg dat jongetjes die een meisje plagen, haar eigenlijk leuk vinden.
Dit vormt het eerste misverstand dat ervoor zorgt dat meisjes de rest van hun leven met een interpretatieprobleem zitten.
Ze analyseren hierdoor allerlei gedragingen van mannen zodanig dat die betekenen dat die haar wellicht toch leuk vinden.
De waarheid is doorgaans alleen:
Hij is gewoon niet voldoende in je geïnteresseerd.

Een nieuwe start...

Een nieuwe start...
Na een jaar of twee niets meer met mijn blog te hebben gedaan, (geen tijd, geen inspiratie) heb ik nu besloten dit toch weer eens nieuw leven in te blazen.
Ik zal hier regelmatig spirituele verhaaltjes, tips, gedichten of muziek zetten.
Zoals een aantal van jullie weten bestaat mijn spirituele werk voor het grootste gedeelte uit telefonische consulten via een spirituele hulplijn.
Ik wil hier graag wat tips neerzetten om jouw telefonische consult zo goed mogelijk te laten verlopen.