Tijd in de kaarten
Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Tijd in de kaarten
Kaarten zijn van karton...
Roodborstje
Kerstgedicht
Gedicht voor dierenvrienden

Categorieën

Activiteiten
Beschouwingen
Gedichten
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Tijd in de kaarten

Tijd bestaat “Boven” niet. 
Kaarten kunnen in de meeste leggingen in het verleden, het heden of de toekomst liggen, lijkt dus simpel, maar dan nog lukt het niet altijd om nauwkeurig aan te geven in welk tijdsbestek iets al of niet gaat gebeuren. Tijden kunnen in elkaar overlopen, soms zie je in het heden nog een echo uit het verleden liggen omdat het een gebeurtenis betreft die heel belangrijk was voor de persoon voor wie je legt, of hij of zij loopt hier nog erg mee bezig. Gebeurtenissen die in de toekomst liggen kunnen soms ook eerder of veel later plaatsvinden dan de kaarten aangeven, hoe kan dit nu?
Meestal heeft dit te maken met het handelen van de persoon zelf. Stel er ligt een nieuwe baan in het vooruitzicht maar in plaats van te zoeken en te reageren leunt deze persoon thuis achterover, dan gaan er mooie kansen voorbij en komt de nieuwe baan veel later of wellicht helemaal niet.
Voor degenen die voortvarend te werk gaan en de kansen in het leven grijpen kan de aangegeven tijd vrij nauwkeurig kloppen, maar ook dan moeten we soms wachten tot de tijd rijp is en lijkt de tijd soms wel van elastiek!
Zelf inzichten krijgen met de Lenormand kaarten? 
www.avalonic.org voor info en aanmelden E-cursus intuïtief werken met de Lenormand.

1 Reactie op Tijd in de kaarten:

Comments RSS
geert dulieu on maandag 12 augustus 2019 10:09
in eeuwigheid waar god de vader heerst bestaat inderdaad geen tijd
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment