Kaarten zijn van karton...
Bedrijfsnaam - Bedrijfsboodschap
RSS

Recente posts

Tijd in de kaarten
Kaarten zijn van karton...
Roodborstje
Kerstgedicht
Gedicht voor dierenvrienden

Categorie├źn

Activiteiten
Beschouwingen
Gedichten
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Kaarten zijn van karton...


Een goed consult met behulp van het Lenormand kaartleggen houdt veel meer in dan alleen het vertellen van de betekenis van de kaartjes die voor je op tafel liggen.
De betekenis van de kaarten is zeker te vinden in één van de vele boeken die hierover geschreven zijn en ook op het internet is hier genoeg over te vinden.
Maar de kaarten zijn voor de intuïtief werkende kaartlegger(ster) eerder een handvat en hij of zij combineert het leggen van de kaarten met door helderziende of helder wetende gaven verkregen informatie.
Als je na verloop van tijd meer ervaring krijgt met het leggen, dan zal je merken dat je aan veel kaarten jouw eigen betekenis gaat geven.
Soms is dat best even wennen. Zo was het mij al meerdere malen gebeurd dat bij de kaarten Ruiker of Lelie er een overleden dame of heer doorkwamen die via de kaartlegging een boodschap doorgaven.
Dit werd mij dan later pas duidelijk omdat ik hier niet meteen over dorst te beginnen tegen mijn nietsvermoedende cliënt.
Op een dag, jaren geleden, was ik aanwezig op een paranormale beurs en op een gegeven moment komt er een jongen in Heavy Metal outfit samen met een meisje als een elfje aan mijn tafel zitten.
Hij heeft zich zo stoer mogelijk gekleed met kettingen, doodskoppen en zwart leer, maar hij heeft heel lieve ogen.
Vragen heeft dit tweetal genoeg, maar bij hem dient de Lelie zich al voor de tweede keer aan, dus ik raap mijn moed bijeen en vraag hem of er soms een Opa of oudere heer in zijn familie is overleden. De stoere kerel barst in tranen uit, Opa heeft hem opgevoed en is overleden.
Ik deel eerst papieren zakdoekjes en glaasjes water uit en geef dan Opa zijn boodschap door.
Dit tweetal had het geen van beiden gemakkelijk gehad in hun jonge leven, ik hoop dat het hen inmiddels goed gaat.
Tegenwoordig geef ik maar meteen alle informatie door die ik met de kaarten als handvat mag ontvangen, hoe onwaarschijnlijk, bizar of misschien zelfs ongepast deze boodschappen ook mogen lijken, ze zijn altijd bestemd voor degene voor wie ik de kaarten leg...

De kaarten zijn van karton, zoals de sceptici beweren maar het is maar net wat je ermee doet!
0 Reacties op Kaarten zijn van karton...:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment